Acht turnsters van Gymnastiekvereniging D.O.S. Zuidwolde hadden zich geplaatst voor de Provinciale Kampioenschappen. Voor Ilse Wink, Nova Picauly, Hannah en Emma Steenstra, Sigrid Eesinge en Nelleke Pol vond deze Regionale Wedstrijd Sport B wedstrijd (RWS B) plaats op 25 april in Hoogeveen.

Ilse Wink (12) werd 11e in de categorie Jeugd 2 niveau F 4e divisie, Hannah Steenstra (9 jaar) werd 10e in Pupil 1 niveau D1, Nova Picauly (10 jaar) werd 5e in Pupil 1 niveau D2, Emma Steenstra (14 jaar) haalde de 2e plek van Drenthe in Junior niveau F 5e divisie. Kampioen Sigrid Eesinge (10) werd provinciaal kampioen in Pupil 2 niveau D1. Nelleke Pol (10) werd in dezelfde categorie 3e. Op 2 mei in Dalen waren de Provinciale Kampioenschappen voor twee RWS A turnsters van D.O.S.

Evelien Dingshoff (16 jaar) en Fay-li ten Kate (11 jaar). Ze plaatsten zich voor de toestelfinales op 6 juni in eigen huis.