In de aanloop naar de jubileumviering van 100 jaar KIOS in maart 2020, organiseert korfbalvereniging KIOS meerdere evenementen. Op 1 december is dat HEEL KIOS BAKT GROEN. Iedereen die graag in de keuken staat en wat lekkers kan maken wordt uitgedaagd om het mooiste, maar vooral lekkerste baksel te maken en dit aan te bieden bij de professionele KIOS Jury. Enige voorwaarde is dat het baksel een (KIOS) groen element moet hebben.

Wil je meedoen (dat kan dus iedereen), meld je dan voor 24 november per email aan via 100jaar@kiosruinerwold.nl. Je kunt dan al het lekkers op zondag 1 december om 14.00 uur aanbieden in het Dorpshuis De Buddingehof, voorafgaand aan de wedstrijden van KIOS 2 (aanvang 14.15) en KIOS 1 (aanvang 15.30). Na afloop van de wedstrijden zal rond 17.15 uur bij de bar van het dorpshuis de uitslag bekend gemaakt worden.

Bij bezoek aan de wedstrijd van KIOS 1 op 1 december kun je tevens een heerlijke groene oliebol proeven, aangeboden door oliebol4u.

Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar 100jaar@kiosruinerwold.nl.