Daar waar De Klok voor corona-tijd 1 keer per maand het toneel was voor de Mega Teenage Party is dit momenteel helaas niet mogelijk. Om deze doelgroep toch een leuke avond te bezorgen wordt er nu een pubquiz georganiseerd. Niet zomaar een pubquiz, maar één speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar:)

Hoe werkt het?
Vrijdagavond 29 mei wordt de quiz live gestreamd via de Instagramaccounts van De Klok en Young de Wolden. De quiz wordt georganiseerd vanuit Kahoot. Voor de meeste jongeren een bekende tool om quizjes mee te spelen. Tijdens deze livestream ontvang je een zogenaamde pin waarmee je kan inloggen op de site www.kahoot.it en daarmee neem je automatisch deel aan de quiz. Let op. Je hebt dus een telefoon/tablet nodig om de livestream te kunnen volgen en dan nog 1 om de antwoorden op in te vullen. Deelnemen kan alleen of per team. Als je als team deelneemt hoef je maar een keer aan te melden bij Kahoot met je teamnaam. Opgeven hoeft niet. Naast eeuwige roem kun je een mooie beker winnen plus een leuk verrassingspakket samengesteld vanuit een aantal lokale winkels.