Het team van De Corona Sneltest is verheugd u te informeren over onze Corona Sneltest Walk-in Westerbork. In samenwerking met, en op locatie van, Restaurant en Ierse Pub de Turfsteker heeft DCS haar eerste Walk-in geopend, uitbreidend op haar drive-through locatie in Emmen.

COVID-19 is een dodelijk virus dat ons allemaal in zijn greep houdt. We hebben deze snelle test walk-in opgezet om ervoor te zorgen dat iedereen een test kan krijgen in een veilige omgeving.

De Corona Sneltest walk-in zal mensen bedienen met behulp van een door de overheid goedgekeurde COVID-19 snelle antigeentest. De Corona Sneltest Walk-in zorgt voor een snelle doorloop van tests, door gekwalificeerd medisch personeel. “We bieden een betrouwbare, snelle en betaalbare oplossing voor individuen. Maar ook werkgevers die moeite hebben om hun werknemers weer aan het werk te krijgen.” zegt Niels Prins, woordvoerder DCS.

Personen worden binnen 15 minuten na het testen voorzien van hun testresultaat en certificering via een veilige digitale methode. De certificering bevestigt dat mensen niet besmettelijk zijn en weer in staat zijn om te participeren in de samenleving, weer aan het werk te gaan en vanuit Nederland te kunnen reizen naar het buitenland daar waar gevraagd wordt om een bewijs van negatief sneltestresultaat.

Er is steeds meer vraag naar Sneltest om een besmetting met het coronavirus uit te sluiten of vast te stellen. Vooral voor bedrijven kan het veel invloed hebben op de continuïteit en hogere kosten wanneer meerdere medewerkers thuis moeten blijven in afwachting van de uitslag van hun coronatest. Deze Sneltest biedt dan mogelijk de oplossing. Met een corona antigeen Sneltest kan binnen 15 minuten worden aangetoond of iemand besmettelijk is.

De Corona Sneltest stelt mensen op hun gemak in deze uitdagende tijden en stelt hen in staat om snel weer terug te keren naar het nieuwe “normaal”.

De test heeft een gevoeligheid van 96,52% en een specificiteit van 99,68%. Deze gekozen antigeentest benadert het dichtst de resultaten van de PCR Test (de Gouden Standaard). De Sneltest toont binnen 15 minuten de aanwezigheid van SARS-CoV-2 viruseiwitten aan. De PCR test duurt gemiddeld 24 uur of langer. Andere testmethoden zoals de serologische bloedtest geeft alleen aan of iemand het virus heeft gedragen maar niet of iemand besmettelijk is op het moment van de test.

De Corona Sneltest Straat Drive Through De Corona Sneltest Walk-In Westerbork
Charles Darwinstraat 5 Hoofdstraat 48
7825 AB Emmen 9431 AE Westerbork
Nederland Nederland
www.decoronasneltest.nl www.decoronasneltest.nl
06 21 9162 00

De Corona Sneltest, opgericht in 2020 heeft als missie om iedereen betaalbare en snelle Corona-tests te bieden, met minimale wachttijden en testresultaten binnen 15 minuten via digitale berichtgeving. “Spread the Word, not the Virus.”