Na winterse dagen, kijken we weer vooruit naar het voorjaar. Als het gras weer groen is en de koeien buiten lopen. De koeien krijgen de tijd om te groeien in het Reestdal waar ze hun leven lang doorbrengen. Ze krijgen de kans om zich goed te ontwikkelen en daardoor is het vlees extra smaakvol en mals.

We hebben 2 rassen: Limousine en Schotse Hooglander. We hebben veel vragen gehad van mensen die graag hooglandervlees willen proberen. Dus we hebben voor de aankomende slachtdagen 2 dieren geslacht: een limousine zoals u van ons gewend bent en we hebben een hooglander laten slachten. U kunt zelf aangeven of u hooglander- of limousinevlees wilt. Een mix van beiden kan ook. U kunt kiezen.

Het vlees heeft veel smaak, is mooi gemarmerd met een fijne structuur. Puur natuur uit het Reestdal. Het vlees is voorverpakt in kleine hoeveelheden (vanaf 200 gram). We hebben een breed assortiment van biefstuk, stoofvlees, hamburgers, gehakt, runderreepjes, rundervinken, rookworst, droge worst en ga zo maar door.

Op zaterdag 27 februari en 6 maart houden we weer slachtdagen. Er kan 09.00 tot 16.00 vlees worden afgehaald. We nemen wel de corona-regels in acht. We hopen u weer te zien. Mocht u die dag niet kunnen, geen nood. We zijn andere dagen ook aanwezig. U kunt altijd contact opnemen: 06-38916306 of abdesnoo74@yahoo.com.