De Meule van Wassens in Zuidwolde is weer volop in bedrijf. De korenmolen maalt en produceert meel in diverse samenstellingen. In de komende weken kan via een paasactie kennis worden gemaakt met een aantal producten. Tot en met 3 april zijn op zaterdagochtend bij de molen gevulde paastasjes verkrijgbaar.

Stichting De Meule van Wassens en een aantal lokale ondernemers hebben elkaar gevonden in de verkoop van streekproducten. Zo zijn er in dit pakket, naast het eigen pannenkoekenmeel en een kruidkoekmix, koolzaadolie van Geert Lindenhols en eieren van Zanting te vinden. Vanaf zaterdag 20 maart zijn de paastasjes voor 12,95 euro te koop. Bij meer dan 5 tasjes kan een bestelling worden gedaan per e-mail naar verkoop@demeulevanwassens.nl.

Zaterdagochtend en woensdagmiddag open
Elke zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur is de molen open voor de verkoop van producten. Vanaf 14 april wordt daar ook de woensdagmiddag van 13.00 en 16.30 uur aan toegevoegd. Inmiddels betreft het aanbod een breed assortiment aan meel- en bloemsoorten, pannenkoeken-, koek- en cakemixen en koolzaadolie. Vanwege de corona-ontwikkelingen is de molen van binnen verder nog niet te bezichtigen en zijn er nog geen rondleidingen mogelijk.