Vanaf volgend seizoen gaat Frank Wagter aan de slag als trainer/coach van DOS’46 B1 uit Nijeveen. Hiermee komt er een einde aan zijn deelname als selectiespeler van KIOS. Deze keuze is door Frank bewust gemaakt, omdat hij zich graag wil ontwikkelen in het trainersambt.

Een kans om trainer te worden van één van de top jeugdteams van Nederland wil hij dan ook niet laten schieten. Frank: “Ik kan het spelen in de KIOS-selectie en het trainen van DOS’46 B1 niet combineren. Dan moet je een keuze maken. Ik kies er dan voor om mij te ontwikkelen als trainer/coach.”

Frank gaf aan alle jeugdteams van KIOS al eens trainen en het trainerschap giert hem ook door het lichaam. Het trainen/coachen van een Hoofdklasse jeugdteam is dan ook een mooie uitdaging voor de geboren Spekbraander.

We zijn trots op Frank dat hij zich zoveel jaar heeft ingezet voor de club. Op zowel gebied als speler, maar ook als vrijwilliger. Heel veel succes namens KIOS met deze nieuwe stap!