VVR zit ondanks corona niet stil. De kantine en het sportpark zijn flink aangepakt! Onze vrijwilligers hebben in samenwerking met Remmelts Schilderwerken en inouthoutshop.nl de kantine een makeover gegeven. In de kantine zijn de clubkleuren nu beter terug te zien, de kunststof vensterbanken zijn vervangen voor houten vensterbanken, de berging is onder handen genomen (extra stroomgroep) en de muziekinstallatie is vernieuwd en heeft een nieuwe plek gekregen!

Ook buiten de kantine is flink geklust. Er zijn 2 nieuwe bladblazers aangeschaft om het terrein netjes te houden en via Kamplacon dak- en wandbeplating is er nieuwe ophangrails gekomen voor de reclameborden.

Deze prachtige investeringen zijn mede mogelijk gemaakt door de leden van de club van € 50,-, waarvoor veel dank namens de hele vereniging! Remmelts Schilderwerken, Kamplacon dak- en wandbeplating en inouthoutshop.nl en alle vrijwilligers: bedankt voor het prachtige resultaat en de fijne samenwerking.

Nu maar hopen dat corona snel voorbij is, zodat we allemaal wel snel van het spel en sportpark kunnen genieten!

Tot snel!