Stukje bij beetje kunnen we de coronamaatregelen achter ons laten en kunnen we elkaar weer ontmoeten. En wat hebben we het vooral ook gemist om samen te kunnen sporten. Daarom heeft korfbalvereniging KIOS uit Ruinerwold voor iedereen een zomerprogramma samengesteld.

Onder leiding van de ledenwerf commissie hebben verschillende onderdelen van de vereniging allerlei spetterende activiteiten bedacht om de zomervakantie op een leuke en sportieve manier te vullen. De eerste activiteit staat al op zaterdag 3 juli op het programma en is bedoeld voor de jeugd. Op deze zaterdagochtend begint de jeugdcommissie met een spelochtend voor de jongste jeugd (3 t/m 9 jaar). In de middag is het korfbalveld gereserveerd voor een sportieve middag voor de jeugd van 9 t/m 18 jaar oud. Dit vindt plaats op het korfbalveld in Ruinerwold, Dijkhuizen 68a. Sportkleding aan en gaan! Voor eten en drinken wordt gezorgd.
In de loop van juli en augustus staan er nog veel meer activiteiten op het programma. Bijvoorbeeld een jatspel, een schottoernooi en als afsluiter een heuse KIOS Challenge. De activiteiten zijn gepland op 3, 10, 17 juli en op 14 augustus. Meer informatie over de komende activiteiten is te vinden op www.kiosruinerwold.nl. Voor vragen en aanmelden kun je ook contact opnemen met de ledenwerfcommissie via kiosledenwerfcommissie@gmail.com. Graag tot ziens op het korfbalveld!