In juli is het alweer een jaar geleden dat Ronald Wagter uit Ruinerwold begon als zelfstandig distributiepartner van JEMAKO . Beter bekend als de specialist op het gebied van innovatieve reinigings- en onderhoudsproducten.

Wagter; getrouwd en vader van drie kinderen, (de vierde is op komst) is in het dagelijks leven werkzaam als leerkracht op een evangelische basisschool in Hoogeveen. Daarnaast is hij voorzitter van korfbalvereniging KIOS en betrokken bij basisschool de Arendsvleugel. En of hij nog niet druk genoeg is, vond hij in JEMAKO een extra uitdaging.
Dit van oorsprong Duitse bedrijf kende hij al. Maar via Internet kwam hij echt in contact met het bedrijf. Twee dagen later mocht hij al langs komen voor een persoonlijk gesprek. En voor hij het wist was hij zelfstandig distributeur. Wagter: ‘JEMAKO staat voor snel, eenvoudig en uitstekend reinigen in én om het huis. Het is een duurzaam milieu-en huid vriendelijk product en geeft een geweldig schoonmaak resultaat.’

Schoonmaakproducten
Het bedrijf verkoopt schoonmaakproducten in de breedste zin van het woord. Zo zijn er producten voor de badkamer, keuken, ramen, vloer maar ook voor de auto. En zelfs voor de persoonlijke verzorging. De producten zijn niet in de winkel te koop, maar uitsluitend via de distributeur. Wagter: ‘Dat is ook de kracht van dit merk. Je kunt het persoonlijk overbrengen en laten zien dat schoonmaken met onze producten heel gemakkelijk gaat.’ Het leukste zijn de thuispresentaties. ‘De verbazing bij de mensen als je de vezel voor het nadrogen van de vloer set laat zien. Wat deze nog voor vuil wegneemt. Dat verwachten ze niet. Het is daarom net als De JEMAKO Citroensteen voor de keramische kookplaat en spoelbak een topper in het assortiment. Of de Profidoek plus en Droogdoek, gemaakt van microvezel. Bedoeld voor het streep loos reinigen en drogen van ramen. ‘Deze zogenoemde raamdoekenset zou ieder huishouden eigenlijk moeten hebben!’.

Social Media

Schoonmaken gaat altijd door, ook in coronatijd. Daarom timmert de Ruinerwoldse ondernemer ook flink aan de weg op social media met foto’s en video’s waarin uitleg wordt gegeven over de producten. Niet alleen de particuliere markt wordt bediend, ook een aantal bedrijven in de regio zijn geïnteresseerd in de producten. Voor meer informatie of het bestellen van producten kan contact worden opgenomen via 06-27253240. De producten zijn ook te bestellen via de website www.jemako-shop.com/ronald-wagter