Vanaf woensdag 16 juni kunnen inwoners van Zuidwolde in ontmoetingscentrum De Boerhoorn terecht voor een wekelijks koffie-uurtje. Een laagdrempelige gelegenheid om anderen te ontmoeten, kennis te maken, bij te praten of even op adem te komen. De koffie en thee staan klaar, bij voldoende belangstelling elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Het ontmoetingsmoment is zeker niet alleen voor ouderen bedoeld, iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De koffie en thee wordt de eerste keer gratis aangeboden.
De Boerhoorn is vanaf 7 juni weer geheel geopend voor publiek. Dat wil zeggen voor ontmoetingen, consumpties, activiteiten en ruimteverhuur. De van overheidswege geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Dat betekent naast de 1,5 meter onderlinge afstand en de hygiƫnemaatregelen een maximale groepsgrootte van 30 personen in een ruimte. Voor meer informatie: www.deboerhoorn.nl.