Ondernemersvereniging Zuidwolde organiseert deze zomer een nieuwe activiteit voor iedereen die van wandelen en verhalen houdt. Op totaal 16 avonden in de maanden juli en augustus kunnen belangstellenden meedoen aan ‘t Foute Kuierpad, een ca. 5 kilometer lange wandelroute door Zuidwolde.

Zuidwolde kent met zijn historie van bijna 750 jaar vele verhalen, grote maar ook kleine verhalen, humoristische maar ook spannende verhalen. Deelnemers aan ‘t Foute Kuierpad krijgen ze te horen van 2 gidsen die een groep van maximaal 20 wandelaars begeleiden. De wandeling start en eindigt op de woensdagen bij de Zuudwoldiger Huuskamer, op de vrijdagen bij Café Den Kaat.

De wandeldata zijn: 7, 9 14, 16, 21, 23, 28 en 30 juli, 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 en 27 augustus, start om 18.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig: via info@zuudwoldigerhuuskamer.nl of via tel. 0528-372678. De kosten bedragen 10 euro per persoon, incl. koffie/thee met wat lekkers bij de start en een drankje met bittergarnituur na afloop.
De organisatie kan nog gidsen gebruiken. De verhalen zijn al uitgeschreven. Ben je beschikbaar voor bij voorkeur 2 avonden, meld je dan aan bij Evelien Westerbeek (via e-mail evelien.84@live.nl) of Jacqueline van den Bosch van Marco Optiek.