Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde organiseert op de landelijke Burendag op 25 september tussen 10.00 en 13.00 uur een open huis. Belangstellenden kunnen kennismaken met de verenigingen, organisatoren van activiteiten en de huurders in De Boerhoorn, Welzijn De Wolden, Veijer Finance en Prima Life.

Er staat een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar. Er zijn presentaties te bezoeken. En er kan gratis worden deelgenomen aan een workshop bloemschikken (max. 25 deelnemers). Iedereen is op 25 september welkom met een vrije inloop tussen 10.00 en 13.00 uur. De toegang en het kopje koffie/thee zijn gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel zijn de dan geldende landelijke coronamaatregelen van toepassing.

Ontmoeting en verhuur faciliteiten
De Boerhoorn is er met name voor inwoners die elkaar willen ontmoeten, bijvoorbeeld bij een kopje koffie of een activiteit. Ook worden er ruimtes verhuurd aan verenigingen met wekelijkse activiteiten zoals bridgen, schaken, schilderen, sjoelen, yoga, tai-chi of cesar, popkoor, ouderen- en kinderkoor. Ruime vergader- en cateringfaciliteiten zijn er voor organisaties en bedrijven voor bijvoorbeeld cursussen en personeelsbijeenkomsten. Het ontmoetingscentrum krijgt vanaf 2023 een plek in het te realiseren multifunctionele Huus voor Sport & Cultuur.
Voor meer informatie of reserveringen: tel. 0528-217312 of e-mail beheer@deboerhoorn.nl. Kijk voor de mogelijkheden en actuele agenda ook op www.deboerhoorn.nl.