Zaterdagochtend 25 september trakteerde de malletband van Sempre Sereno de inwoners van Ruinerwold op de warme klanken van de xylofoons en marimba’s. En de snelle ritmes van de trommels tijdens een buitenconcertje. Halverwege de morgen werd een cheque overhandigd, met daarop een prachtig bedrag dat met de statiegeldactie bij Coop Koetsier is binnengebracht. Daar wordt een mooie bestemming voor gezocht.

De leden hebben er van genoten weer met deze enthousiaste groep muzikanten op te kunnen treden. Maar we zouden de groep graag uitbreiden. Dus: ben of ken jij iemand die net als wij graag een (slagwerk)instrument wil bespelen, kom eens vrijblijvend kijken op maandagavond vanaf 19.45 in de brede school. Heb je nog geen ervaring, maar zou je wel graag een (slagwerk)instrument leren bespelen? Neem dan contact op met Cindy Zandstra -secretaris-: tel. 0522-482040 of mail naar info@sempresereno.com. Jong, oud, nieuw talent of oude bekende: iedereen is welkom!