Zondagmorgen is er in de kerk van Blijdenstein een speciale “Feest” dienst. Dit jaar komt het zomerfeest naar de mensen toe in plaats van de mensen naar het feest. Zo ook met de kerkdienst.
Ronald Buld zal een livestream vanuit de kerk maken op het SZR You Tube kanaal, ook is deze dienst te volgen via het kanaal van de (website) kerk.

We hebben een aantal musici: Tieme Slomp speelt orgel bij de samenzang, Sven Jansen (pianist KaramBAM) speelt een aantal liederen en begeleidt een klein koortje van Con Amore.
Het thema is FEEST maar er is speciale aandacht voor het lied van Ramses Shaffy: Zing, vecht, huil, bid, lach en verwonder. Dit lied viert zijn 50e verjaardag maar de boodschap van verbondenheid, hoop en strijdlust is actueler dan ooit.

Ook zal Sven de melodie van “Rollercoaster” van Danny Vera spelen en de nederlandse vertaling van het lied zal dan gesproken worden. De teksten van beide liederen passen goed in het geheel van deze morgen met muziek, gedichten, samenzang, een korte overdenking en teksten uit de Bijbel (Ps. 98 en Prediker 9: 7-10) We hopen dat u komt luisteren in de kerk (volgens de geldende RIVM regels) of gaat luisteren via de kanalen.