Het team sportfunctionarissen De Wolden neemt afscheid van Rianne Bijl. Haar enthousiaste inzet en voortvarendheid gaan zij zeker missen. Zij wensen haar veel succes en plezier bij haar nieuwe werkgever.

Aldus Rianne: Vanaf 1 september mag ik de functie regisseur Sport, Gezondheid en Bewegen vervullen bij de Gemeente Meppel. Een leuk vervolg op de elf jaren als Sportfunctionaris bij de samenwerkingsorganisatie.

Door de jaren heen heb ik met plezier gewerkt aan verschillende projecten zoals Gezonde Scholen, verenigingsondersteuning, preventie menu, actiefnaschooltijd, sportactiviteiten en jeugdfonds aanvragen. De activiteiten waarbij ik de laatste tijd met de meeste energie mee aan de slag ging, waren de Sportakkoorden, de Naoberspelen en de ontwikkelingen van het Athletic Skills Model in het Huus van de Sport. Deze projecten sluiten op elkaar aan op het gebied van saamhorigheid en het inzetten van elkaars expertise. Kenmerken die ik belangrijk vind en nastreef.

Het delen van kennis en de saamhorigheid heb ik ook gevoeld in het team van de Sportfunctionarissen. Ik zal dit dan ook zeker gaan missen. Ik hoop dat ik mijn steentje heb bijgedragen aan een gezondere en actievere leefstijl in De Wolden en Hoogeveen en dat ik de positieve elementen mee kan nemen naar Meppel.