Omdat het Oktober Kindermaand is, organiseert Museum De Wemme in Zuidwolde op zondag 17 en maandag18 oktober speciale activiteiten voor jou.

De tentoonstelling in De Wemme gaat over de tijd na de Tweede Wereldoorlog. Het was na 5 jaar eindelijk weer vrede. Hoe zag het leven van kinderen er toen uit? Hoe gingen ze naar school en hoe was het thuis? Als je de speurtocht door het museum doet kun je alle vragen beantwoorden bij het supergrote electrospel.

Ook gaan we koekjes versieren, een mobile maken van vlinders of vredesduiven of marshmallows roosteren. In Museum De Wemme staan ook handkarren. Doe jij mee met de handkarrenrace. Ben jij de snelste dit jaar? Lijkt je dit leuk en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan op zondag 17 oktober of maandag 18 oktober naar het museum. We zijn open van twee uur tot half vijf. Je moet wel reserveren. Dat kan via info@dewemme.nl of bel naar 0528 373332.

Omdat het Oktober Kindermaand is hoef jij natuurlijk niets te betalen en je krijgt ook nog eens wat te drinken. Het is wel de bedoeling dat je samen met een ouder of begeleider komt. Zij betalen op deze dagen maar € 2,00 entree. Kom je ook?