Ontmoetingscentrum De Boerhoorn is zondagmiddag 21 november het podium voor verhalenvertellers en muzikanten. Met boeiende verhalen van en over eigen bodem en muziek van plaatselijke muzikanten wil de organisatie bezoekers een gezellige middag bezorgen. De artiesten treden op in verschillende zalen om 14.15, 15.00, 15.45 en 16.30 uur.

De verhalen komen van schrijver Jan Veenstra en Bert Steenbergen van Oudheidkamer Zuidwolde. Veenstra, woonachtig in Linde, publiceerde in Drentse literaire tijdschriften, schreef draaiboeken voor film- en theaterproducties en geeft regelmatig samen met anderen avondvullende literaire voorstellingen. Steenbergen is voorzitter van de Oudheidkamer in Zuidwolde en kenner van de historie van de gemeente waarover hij ook regelmatig schrijft.

Muziek is er van Popkoor Just Fun uit Zuidwolde, een enthousiast gemengd koor van ruim 50 leden. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit recente popnummers. Daarnaast zijn er optredens van leerlingen van Muziekschool Klein in Zuidwolde. Ze laten het publiek graag genieten van hun muzikale talenten.
De entree bedraagt € 10 incl. een kopje koffie of thee. Voor kinderen t/m 12 jaar is het gratis. De Boerhoorn is open vanaf 13.15 uur. De dan geldende coronamaatregelen worden gevolgd. Voor meer informatie: www.deboerhoorn.nl.