Net als voorgaande jaren maakt Tennisclub ’t Wold in Ruinerwold het ook dit jaar weer mogelijk voor leden van de diverse omliggende sportverenigingen om tegen een aantrekkelijk zomertarief van € 40,- p.p. gebruik te maken van onze tennisbanen, het bekende ZOMERABONNEMENT. Het abonnement loopt van 1 juni t/m 31 augustus (3 volle maanden!).

Heb je zin om in de betreffende periode een balletje te slaan, meld je dan aan voor dit zomerabonnement middels de volgende link:
https://www.tctwold.nl/lid-worden. Je kunt hier kiezen voor het zomerabonnement of het reguliere jaarabonnement (mocht je voor langere tijd lid willen zijn van onze gezellige en actieve vereniging).

Na aanmelding kun je bijvoorbeeld ook op elke donderdagavond deelnemen aan een gezellige toss-avond vanaf 19.00 uur. Daar kun je met en tegen andere leden tennissen.

Jullie zijn allen van harte welkom! Uiteraard is gebruik van het juiste tennisschoeisel verplicht. Dit is voor het behoud van onze banen.
Net als andere jaren willen we dit jaar wederom een Gratis Zomerabonnement weggeven! Like onze Facebook pagina en deel dit bericht en vervolgens maak je kans op een gratis zomerabonnement!!!!

Vriendelijke groet,
Bestuur TC ’t Wold