Op zaterdag 25 juni organiseert de Hervormde Gemeente in Zuidwolde de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar vindt het traditionele evenement voor de 49e keer plaats. De locatie is het Kerkplein in Zuidwolde. Er is vrij toegang tussen 10.00 en 14.00 uur.

Na 2 jaar van geen of beperkte mogelijkheden pakt de rommelmarktcommissie dit jaar weer uit met een complete rommelmarkt. Naast een grote variatie aan tweedehands goederen, zijn er diverse hapjes en drankjes te koop. Bezoekers kunnen prijzen winnen met het Rad van Fortuin en enveloppenspel. Rond 11.00 uur is er een verkoop bij opbod. Nieuw dit jaar is een muzikale jamsessie in de kerk; gemeenteleden kunnen met passende muziek van zich laten horen.

Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Wie nog spullen heeft om in te brengen voor de verkoop kan terecht op 11 juni van 10.00 tot 11.30 uur bij de boerderij achter de Hervormde kerk.