Op vrijdag 7 oktober is er in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde een optreden van singer-songwriter Edouard met veel Franse muziek.

De chansonnier, die zichzelf begeleid op gitaar, zingt bekende nummers van o.a. Brel en Cohen maar ook eigen nummers. Het optreden begint om 20.00 uur. De kaartverkoop is aan de zaal vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt € 10.

Edouard is geboren in Frankrijk en in 2001 naar Nederland gekomen, waar hij begon aan zijn carrière in een popband. Hij realiseert zich al snel dat zijn passie ergens anders ligt: chansonnier/singer-songwriter. Hij volgt zijn hart en gaat het avontuur aan.
De zanger-gitarist vertelt met zijn liedjes graag verhalen over zijn turbulente leven. Hij brengt bekende Franse chansons, eigen repertoire en Engelse en Nederlandse liedjes, die stuk voor stuk zijn levenspad illustreren. Tussen de liedjes door blikt hij terug op zijn verleden. Edouard weet mensen te raken met zijn ontwapenende zangstijl en zijn openhartige levensverhaal. Een verhaal waarbij de humor niet ontbreekt.