Op vrijdagavond 2 december organiseert Ondernemersvereniging Zuidwolde een sfeervolle koopavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur zijn veel winkels en horecagelegenheden open. Diverse ondernemers zorgen voor een extra gastvrij onthaal met een speciale actie of gezellige aankleding. De Hoofdstraat zal gezellig aandoen met de feestverlichting, de muziek die uit de luidsprekerboxen klinkt en natuurlijk de rode lopers. Ook kunnen bezoekers meedoen met een leuke opdracht waarmee een prijsje valt te winnen.

Marijke Scheper, bestuurslid en mede-organisator: ‘De Rode Loper Avond is een bijzondere koopavond in de gezellige decembersfeer. De deelnemende ondernemers zijn lid van onze vereniging. Wij zorgen voor de rode loper en de winkeliers doen de rest. We hopen hiermee voor de Zuidwoldigers een gezellige winkelavond te creëren, zeker omdat normaal gesproken veel winkels op de vrijdagavond gesloten zijn’.

Ondernemersvereniging Zuidwolde heeft voor december nog een publieksactiviteit in petto, een ijsplein dat in de week voor de Kerst gerealiseerd wordt op het Kerkplein. Voor meer informatie over de vereniging en de activiteiten: www.ovzuidwolde.nl.