In de maand januari houdt muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde open repetitieavonden. Iedereen die overweegt om een blaas- of slagwerkinstrument te leren spelen, iedereen die graag in een orkest wil spelen of de muzikale draad na lange tijd weer op wil pakken, is welkom.

Tijdens de open repetitieavonden kunnen geïnteresseerden meespelen met hun eigen instrument. Alleen komen luisteren en verdere informatie inwinnen bij de bestuursleden is ook mogelijk. De open repetities van de slagwerkgroep zijn op maandag 9, 16 en 23 januari van 19.15 tot 20.45 uur. Voor het opleidingsorkest, bedoeld voor beginnende muzikanten (zowel kinderen als volwassenen) vinden deze plaats op donderdag 12, 19 en 26 januari van 18.15 tot 19.15 uur. En bij het harmonieorkest (voor geoefende muzikanten) is iedereen welkom op donderdag 12, 19 en 26 januari van 19.30 tot 21.45 uur. De repetities vinden plaats in basisschool Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde.
Voor wie wil meespelen, graag aanmelden via contactpagina van de website www.woudklank.nl in verband met de uit te delen muziek en eventueel een instrument. Op de website is ook meer informatie over de vereniging te vinden.