Donderdag 2 februari 2023 wil de gemeenteraad De Wolden in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties over de verkeerssituatie door Blijdenstein. Gedurende de avond hoort de raad graag wat er leeft en speelt, en zullen we eventuele oplossingsrichtingen onderzoeken. De aanvang is om 19:30 uur.

In december 2021 is er een burgerinitiatief aangeboden aan de gemeenteraad over de huidige verkeerssituatie. De gemeenteraad heeft in februari 2022 o.a. besloten het college een krediet van € 50.000 beschikbaar te stellen voor onderzoek naar een gewijzigde zuidelijke ontsluiting van Ruinerwold, waarbij Blijdenstein meer wordt ontzien van het doorgaande verkeer. Tijdens deze dialoogavond die we organiseren in het dorpshuis de Buddingehof wil de gemeenteraad de bereikbaarheid en ontsluiting in relatie tot uitbreidingen en fietspad Blijdenstein bespreken met de betrokkenen.

Programma
De bijeenkomst staat onder leiding van de raadsleden Pieter Groot en Anneke Assink. Deskundigen van ingenieursbureau en adviesbureau TAUW zijn deze avond ook aanwezig om technische aspecten toe te lichten.

Waar en wanneer
Donderdag 2 februari 2023 om 19:30 uur in dorpshuis de Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. Met inloop vanaf 19:00 uur. Graag van tevoren aanmelden via e-mail: griffier@dewolden.nl