Altijd al willen weten hoe de wereld van een haarwerker eruit ziet of wat een haarwerker doet? Of weet u helemaal niet wat het vak haarwerker in houdt? Velen denken dat het niet meer is dan het ‘verkopen van een pruikje’…. Maar laten we U uit de droom helpen. Een haarwerk aanmeten is veel meer dan dat.

Ten eerste is er de drempel. De drempel is heel hoog voor de meeste mensen die een beroep op ons doen. Kaal worden of kaal zijn iets wat men niet aan de grote klok wil hangen. Er heerst een enorm taboe op dit onderwerp.

Maar realiseert u zich, dat er veel meer mensen zijn met een haar probleem dan dat u denkt. Sommigen praten er met bekenden over, maar velen dragen het als een groot geheim bij zich. Wij zien iedere dag mensen met kaalhoofdigheid (alopecia) of haarvermindering, kale plekken, terugtrekkende haargrens of andere vormen van kaalheid. Voor ons is het dus dagelijkse kost. Wij weten hoeveel onzekerheid het met zich mee brengt. Maar wij maken dus ook mee hoe opgelucht mensen zijn als er een oplossing blijkt te zijn, want die is er!

Voor iedere vorm van kaalheid zijn oplossingen. Soms moeten we even iets creatiever nadenken, maar er komt altijd een oplossing. We zijn niet voor niets specialisten op het gebied van haarwerk. En dat vak als haarwerker is een specialisatie. Dat is echt wat anders dan een kapper of kapsalon die zo nu en dan ‘een pruikje verkoopt’. Ons dagelijks werk is het uitzoeken en aanmeten en aanpassen van haarwerken. En dat is toch echt een andere wereld.

Velen kunnen zich niets kunnen voorstellen van deze wereld van haarwerken. U misschien ook niet? We horen het zo vaak dat het een onbekende wereld is. En hoe verrast men is als we vertellen wat we doen en laten zien wat we kunnen doen……

Bent U ook zo nieuwsgierig geworden naar ons vak en wat we doen en wat we kunnen ?
Dan nodigen we u graag uit op onze open dag waarbij iedereen een kijkje in de keuken kan nemen. Kan zien wat we kunnen doen, eens een blik te kunnen werpen in onze wereld. De wereld van een haarwerker.

Open huis
Op 22 februari a.s. zetten we de deuren wijd open! Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers vertellen we u graag over alles wat we doen en laten we alle ins en outs van ons vak zien. Ook geven we hoofdhuid analyses waarbij eventuele haar- of hoofdhuidproblemen belicht worden. Kortom; een unieke kans om in deze bijzondere wereld te kijken; de wereld van een haarwerker! Tot de 22e februari.

P.s. : de middag is van 13.30u tot 15.30u. Toegang is gratis. we zouden het prettig vinden als u zich van te voren opgeeft : info@hair-professionals.nl of 0522-481629 Maar mocht het een last-minute besluit zijn om toch even te komen kijken, zien we u ook graag! Tot 22 februari !!