Vrijdagavond zijn de prijzen uitgereikt aan de drie winnaars van het hoorspel “Raad het geluid”. Vrijwilligers van de Oldtimerdag organiseerden tijdens de herfstfair “Meuk en Leuk” op 30 oktober jl bij museumboerderij De Karstenhoeve een kwis passend bij het thema “Brommers Kiek’n”. Het hoorspel “Raad het geluid”, waarbij bezoekers het geluid moesten raden van een aantal bekende bromfietsenmerken zoals een Kreidler, Zundapp, Puch, Union en Batavus.

Het bestuur van de Oldtimerdag Ruinerwold vindt het belangrijk om naast de Oldtimerdag, waarbij heel veel inwoners zijn betrokken, zo nu en dan mee te doen aan lokale evenementen zoals de Lummeldagen, de fair “Meuk en Leuk” of middenstandbeurs.

De winnaars Lars Jansen, Tinus Jalvingh en Peter Dingste (niet op de foto) kregen uit handen van voorzitter Edwin Weide enkele merchandise artikelen van de Oldtimerdag aangevuld met enkele attenties van dagbesteding, verswinkel, brasserie en brouwerij “Het Ambacht” uit Ruinerwold.