De werkgroep van het theaterspektakel ‘Mina Koes’ heeft maandagavond het Raspaard van de Gemeente De Wolden gewonnen. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen reikte de prijs uit tijdens een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie.

De andere genomineerden waren; Streekbelang Drogteropslagen met de aanleg van de vissteiger, Energie coöperatie Groen Gas Koekange Echten, Boeren met Aandacht van boerderij Straathof, Redding van ‘belangenvereniging De Wijk, Formule 1 vrienden Koekange voor Oekraïne, Plogging De Wolden, Vitesse ’93 Old Stars, met het walking voetbal, De makers van het Drogterpad, Kindermoestuin Ruinerwold. Het was tevens het startsein voor vele culturele activiteiten die jaar gaan plaatsvinden. In het kader van 25 jaar gemeente De Wolden. Daarom waren er ook vijftien jongeren uit De Wolden aanwezig die geboren zijn in het befaamde jaar 1998. Zij mochten gezamenlijk de kaarsjes uitblazen op de taart. Nadien werd het glas geheven en werd er getoast op het nieuwe jaar. De band Sunburst zorgde voor een vrolijke noot.