Aankomende zaterdag om 18:20 staat voor de 3de keer dit korfbalseizoen de derby van de Wolden op het programma. Een erg belangrijke en beladen wedstrijd. KIOS staat gedeeld 2de met 8 punten en ZKC’19 staat gedeeld 5de met 6 punten.

Voor beide ploegen dus erg van belang om de punten binnen te halen. De vorige 2 ontmoetingen won KIOS. Op het veld was het verschil erg groot, dit kwam mede omdat KIOS uit de startblokken schoot en binnen no time een gat van 8 doelpunten had gemaakt. De eerste wedstrijd in de zaal lagen de verhouding anders. Toen waren beide ploegen flink aan elkaar gewaagd tot een moment in de tweede helft waarbij KIOS 5 maal achter elkaar scoorde. ZKC’19 kwam destijds nog erg dichtbij maar KIOS trok de overwinning over de streep. Dit zal aankomende zaterdag ook moeten gebeuren en het vlaggenschip van de Ensing formatie kan daarbij alle support goed gebruiken. Kom de dames en heren van KIOS aankomende zaterdag om 18:20 aanmoedigen in sporthal de Buddingehof.