Zuidwolde Door alle drie wedstrijden te winnen tijdens de vierde ronde van de voetbalcompetitie voor OldStars, nestelde Vitesse ’63 zich stevig aan kop van de ranglijst.

Op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde won de ploeg uit Koekange van Dedemsvaart, IJVV (IJsselmuiden) en FC Meppel. Vitesse ’63 speelde tot nu toe 30 punten bij elkaar. Het staat daarmee vijf punten voor op Steenwijk en HZVV met elk 25. HZVV kende ook een prima dag door twee keer te winnen van Steenwijk en Sport Vereent en gelijk te spelen tegen IJVV. FC Meppel pakte ook weer de nodige punten dankzij overwinningen op Zuidwolde en Dedemsvaart. Bij de 12 gespeelde wedstrijden van elk 20 minuten vielen verder nog twee zaken op. Allereerst de 16-0 nederlaag die Dedemsvaart leed tegen Steenwijk, waarbij de verliezer als reden kon melden dat het drie belangrijke spelers miste, daarnaast was er de eerste overwinning voor rodelantaarndrager Zuidwolde dat de Friezen van SportVereent uit Oldeberkoop op een 1-0 nederlaag trakteerde en door een beter doelsaldo Dedemsvaart passeerde. Bij Sport Vereent wordt 24 maart de vijfde en tevens laatste ronde van, deze tot nu toe succesvol verlopen OldStars competitie gespeeld.

De huidige stand is: 1. Vitesse ’63 (30), 2. Steenwijk (25), 3. HZVV (25), 4. YVV (21), 5. FC Meppel (16), 6. Sport Vereent (13), 7. Zuidwolde (4) en 8. Dedemsvaart (4).