Op woensdagavond 26 april tussen 16.00 en 20.00 uur zal in de Hoofdstraat in Zuidwolde de Oranjemarkt plaatsvinden. Voor ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties dé avond om zich aan een breed publiek te presenteren. Voor kinderen de mooiste avond voor een eigen vrijmarkt.

Kinderen krijgen met spulletjes een plek in de Hoofdstraat of mogelijk voor het gemeentehuis. Volwassenen kunnen via een kofferbakverkoop in de Hoofdstraat hun tweedehands waar aan de man brengen. Aanmelden voor de kofferbakverkoop is nodig via acties@ovzuidwolde.nl. Vanaf 15.30 uur kan er opgebouwd worden.

Organisaties als verenigingen, stichtingen of ondernemers die zich willen presenteren, leden of donateurs willen werven of andere leuke acties willen houden, kunnen zich ook aanmelden. Ze kunnen een kraam krijgen en speciale wensen aangeven. Meedoen? Stuur een mail aan acties@ovzuidwolde.nl. De kosten voor een kraam zijn € 35,-.
Voor vragen kun je contact opnemen met Tom Dekker, tel. 0623540486 of Bert Zwiers, tel. 0655867572.