Op Tweede Paasdag organiseert ’t Swarte Schaep in Broekhuizen een bijzondere paasshow. Gedurende de presentatie van ’t Swarte Schaep en het Drents Camperhuis kunnen bezoekers genieten van lekkere hapjes en drankjes en tegelijkertijd kennismaken met tuinmeubilair, campers en de nieuwste lente- en zomercollectie.

Stephan Harberink, de eigenaar, vertelt dat ze helemaal voorbereid zijn op het lenteseizoen. “We hebben de schuur en stal omgebouwd tot een showroom en zijn klaar voor het tuinmeubelenseizoen. De campers staan er ook prachtig bij en zijn gereed voor het nieuwe camperseizoen. Bovendien is de winkel nu op zijn best met de nieuwe lentecollectie. Dit willen we allemaal graag tonen tijdens onze paasshow,” zegt Stephan. “En natuurlijk serveren we daarbij een lekker wijntje en hapje.”

’t Swarte Schaep is gevestigd in het grote achterhuis van de indrukwekkende monumentale boerderij in de wijk Broekhuizen. Deze idyllische locatie ligt op slechts enkele minuten rijden van Meppel. Je vindt er een verrassende combinatie van (duurzame) kleding, laarzen, sieraden en woonaccessoires, en zelfs buitenmeubilair en barbecues.

Paasshow
Stephan en Ingrid zijn ook opnieuw gestart met de activiteiten van ’t Swarte Schaep. Zo organiseren ze in de komende maanden een speciale zomereditie van de Schaepdagen. De paasshow van ’t Swarte Schaep op Broekhuizen 13 vindt plaats op maandag 10 april en is te bezoeken van 09.30 tot 17.00 uur.