De organisatie van het concert van muziekvereniging Woudklank moest uitwijken naar de sporthal in Kerkenveld, maar dat had geen gevolgen voor het bezoekersaantal. Het was volle bak. Met alle orkesten en de slagwerkgroep op één podium was het een prima locatie voor het geslaagde jaarconcert van de vereniging.

Het thema was bij binnenkomst gelijk duidelijk. Helden uit films en muziek waren zichtbaar aanwezig via poppen, posters en in de aankondiging van de muziekstukken met videobeelden. De muziek liep uiteen van de snelle en energieke ‘Superman March’ door het harmonieorkest tot het gedragen ‘No time to die’ uit de gelijknamige James Bond film dat het opleidingsorkest ten gehore bracht. Het harmonieorkest liet onder meer de helden uit de films Tin Tin, Batman, The Incredibles en ook een James Bond medley horen. De slagwerkers traden op met bewerkingen van de begintune van de televisieserie The A-team en bekende nummers van de pophelden Madonna, Queen en Tina Turner.

Het concert werd opgedragen aan de muziekdocenten van het vorige maand failliet gegane Scala. Voor met name de jongere muzikanten van de vereniging is het van groot belang dat les krijgen mogelijk en betaalbaar blijft. Foto: Hilchien Leenheer