De Vrouwen van Nu Oosteinde gingen 29 maart op bezoek bij Hair Professionals in Ruinerwold. Na een warm welkom met koffie en thee vertelde Monica een boeiend verhaal wat ze allemaal doet in haar zaak in Ruinerwold. Maar eerst voordat ze het bewogen verhaal begon konden we even door haar zaak heen lopen en de sfeer proeven dat er een leuke zaak staat, waar je je snel op je gemak voelt.

Monica vertelde wat ze allemaal te bieden heeft voor mannen en vrouwen op het gebied van haartrends in allerlei vormen. Je kunt bij haar terecht voor haar aanvullingen, haarwerken, pruiken, haarbanden, mutjes en petten. De meeste mensen die er komen hebben haarverlies of kaalheid door alopecia, een chemokuur, ouderdom of psychische oorzaak.

Maar er komen ook mensen die bezig zijn met een transitie(transgender) en op zoek zijn naar een nieuwe look. Ze kan je ook een hoofdhuid analyse geven waardoor je een goede keuze kunt maken welke producten het beste kan passen bij jou haarverzorging. Er gingen vele haarstukken door onze handen om de goede kwaliteit en het verschil er van te zien en te voelen.

Monica helpt de mensen ook met de vergoedingen door de zorgverzekeraar, wat veel rompslomp weg haalt voor vele mensen. Een enthousiast en bewogen verhaal van Monica heeft er voor gezorgd dat wij een mooie inkijk konden krijgen in haar zaak/ bedrijf in Ruinerwold. Na bijna anderhalf uur gingen we naar huis nadat we Monica bedankt hadden voor haar verhaal en ze kreeg een leuke attentie aangeboden.

Namens de Activiteitencommissie