Artiestenbureau Bemo Entertainment presenteert met trots haar gloednieuwe website. Een belangrijk kenmerk van deze nieuwe website is het uitgebreide aanbod aan entertainment en de informatie over de diensten en evenementen van Bemo Entertainment. Bezoekers kunnen eenvoudig door het portfolio van diverse artiesten, bands en acts scrollen, waarbij alles gedetailleerd wordt beschreven en geïllustreerd met recente foto’s, video’s, speeltijden en prijzen.

Bemo (Boekingen – Entertainment – Media – Organisatie) is in 2004 gestart door ondernemer Benny Spin en is gespecialiseerd in het leveren van artiesten, bands en acts voor allerlei feesten, partijen en evenementen. Spin: ‘Zoekt u een zanger, een DJ of een complete groep? Van orkesten tot zangeressen en van presentatoren tot kinder- of senioren-entertainment: wij helpen u graag de artiesten in te huren of te boeken waar u naar op zoek bent. Alle bekende en minder bekende Nederlandse artiesten zijn bij ons te boeken voor de landelijk geldende artiestengages. Als extra service verzorgen we gratis reclame en pr voor het betreffende evenement via onze eigen kanalen. Wilt u daarbij rekening houden met een specifiek budget of andere voorkeuren? We denken graag met u mee om de juiste keuze te maken’.

Gebruiksvriendelijk en stijlvol
Lenn Spin heeft alle aspecten van de website zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd om de unieke stijl en het karakter van Bemo Entertainment tot uiting te brengen. Timo van ’t Wout heeft gezorgd voor de technische ondersteuning. ‘Alle unieke content wordt door ons zelf ingevuld’.

Deze samenwerking heeft geleid tot een frisse, gebruiksvriendelijke en stijlvolle online aanwezigheid van Bemo Entertainment, die zowel visueel aantrekkelijk is als gemakkelijk te navigeren voor bezoekers. De nieuwe website is tevens geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en heeft snelle laadtijden. Dit zorgt ervoor dat bezoekers, ongeacht hun apparaat, een naadloze en aangename ervaring hebben bij het verkennen van de website. Deze is te bekijken op: www.bemo-entertainment.nl