Na 35 jaar stoppen Geert en Marrie Vos met de bezorging van de kranten in Alteveer en omgeving. Op zaterdag 27 mei 2023 zal de krant voor de laatste keer door Geert of Marrie in de bus worden gedaan. Het was voor Geert en Marrie iedere ochtend vroeg uit de veren om de krant op tijd bij de lezers te krijgen en dat moet gezegd worden ze waren nooit te laat.

Was de krant om redenen eens te laat omdat er problemen waren in de drukkerij dan zaten ze soms uren te wachten om de krant toch nog zo snel mogelijk op de adressen te krijgen. Graag was het echtpaar nog even doorgegaan maar gezondheidsredenen waren de oorzaak dat ze er een punt achter moeten gaan zetten. Zaterdagochtend is het dan zover dat Geert en Marrie nog een keer en voor de laatste keer de krant bij de lezers zullen bezorgen. Wie hun opvolger wordt is nog niet bekend. eigen foto.