Zuidwolde en de wijk Erflanden te Hoogeveen zijn weer klaar voor de 4e editie van het Huiskamerfestival. Op zondagmiddag 19 november vind je daar in diverse woonkamers live muziek.

Met maar liefst 24 deelnemende huiskamers is de keuze van muziek enorm. Zo vind je er bands, dj’s, jazz combo’s, singer songwriters, koren, blaasensembles en meer!
Net als andere jaren is ook nu de entree weer gratis. Een vrije gift wordt wel op prijs gesteld en kan worden gedoneerd in de daarvoor bestemde weckpotten te vinden in elke huiskamer. Ook staat er voor elke bezoeker in de huiskamer een lekker kopje koffie, thee of glaasje ranja klaar, beschikbaar gesteld door Plus supermarkten.
Inmiddels al nieuwsgierig geworden wie, waar en hoe laat speelt? Neem een kijkje op de website van het festival www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl en download de plattegrond om je eigen muzikale route te maken. Ook kun je gratis papieren plattegronden vinden op verschillende locaties in Zuidwolde en winkelcentrum de Weide te Hoogeveen.
Meer info over het festival vind je op bovenstaande website en de socials.