Met 100 Uur muzikaal plezier en gezelligheid
Van 12 tot en met 16 december staat Zuidwolde (Groene Hart) in het teken van het Wolder Vinyl Café, een pop-up vinyl café waar jong en oud, samen met echte muziek- en vinylfanaten uit De Wolden, 100 uur lang genieten van de beste muziek. De feestelijke afsluiting op zaterdag begint om 20.00 uur en wordt buiten gevierd met een gezamenlijk afsluitingsfeest.

De favoriete plaat van
Gedurende de 100 uur zijn er korte interviews in het café met muziek- en vinylfanaten en inwoners van De Wolden. Heb jij bijvoorbeeld een favoriete LP-plaat met een verhaal? Kom het kort vertellen in het café of heb jij een ander muzikaal verhaal wat je zou willen delen? Meld je aan!

Openingstijden
Dinsdag: 20.00-23.00 uur
Woensdag & donderdag: 9.00 tot 23.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 9.00-01.00 uur
Op zaterdag wordt het café voor de laatste 4/5 uur (vanaf 20.00 tot 01.00) opengesteld voor iedereen met een gezamenlijk afsluitingsfeest buiten. De toegang is GRATIS, maar het café heeft plaats voor maximaal 150 personen. Daarom werkt de organisatie met publieksblokken. Voor meer informatie en blokreserveringen, bezoek onze website www.woldervinylcafe.nl of stuur een e-mail naar info@woldervinylcafe.nl.