Huus voor Sport en Cultuur in Zuidwolde heet vanaf nu Wolderhuus. Afgelopen zaterdag werd deze naam bekend gemaakt. Maar liefst 187 mensen hebben een naam ingestuurd. In het Wolderhuus hebben de oude gymzaal, sporthal, bibliotheek en Boerhoorn hun plek gevonden. Maar er is meer! In het Wolderhuus is ook een theater gevestigd waar tot 150 personen kunnen genieten van een mooie voorstelling. Daarnaast biedt het Wolderhuus ook ruimte aan verschillende zalen en kantoren voor vergaderingen, flexwerken, etc. Het Wolderhuus voor Sport en Cultuur is het middelpunt van sportief, cultureel, sociaal en maatschappelijk De Wolden; dé plek voor sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten in Zuidwolde én een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud!

Feestelijke opening in de zomer
Door de weersomstandigheden is de infrastructuur nog niet helemaal klaar. Een grote opening is daardoor op dit moment niet mogelijk. In de zomer wordt een grote, feestelijke opening georganiseerd waarbij iedereen uit De Wolden welkom is.