De volleybalclub in Ruinerwold heeft maandagavond 15 januari het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een succesvol Oliebollenmixtoernooi. Op deze avond kwamen vaders, moeders, vrienden en kennissen van de leden uit regio Meppel, Ruinen en Ruinerwold samen om gezamenlijk deel te nemen aan een bruisend volleybaltoernooi. De sfeer was fantastisch en het enthousiasme spatte ervan af.

Volleybalclub Ruinerwold nodigt iedereen uit, jong en oud, om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit een volleybal hebt aangeraakt, de club biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in deze dynamische sport. Voor meer informatie over lidmaatschap en activiteiten, neem contact op met de club via de website vcr-ruinerwold.nl of via de mail info@vcr-ruinerwold.nl