Skip to Content

Taxatiemiddag van antiek en curiosa bij De Karstenhoeve

Benieuwd of u iets van waarde in huis heeft? Of heeft u antiek of curiosa dat u misschien wilt laten veilen? Zaterdagmiddag 2 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om deze spullen te laten taxeren door taxateur dhr. Enno de Boer. Met zijn jarenlange ervaring kan hij u alles vertellen over o.a. goud- en zilverwerk, schilderijen, serviesgoed, klokken etc.

En natuurlijk niet onbelangrijk: wat de waarde ervan is. Deze goederen kunt u (eventueel) gelijk inbrengen voor de antiek-en curiosaveiling op zaterdag 6 april. Er wordt bekeken of het geschikt is voor de veiling en in onderling overleg wordt er een minimumprijs bepaald. Het is uiteraard ook mogelijk goederen direct voor de veiling aan te bieden.

De taxatie is gratis, aanmelden is niet nodig en gaat op volgorde van binnenkomst.
Voor info: info@karstenhoeve.nl, of telefonisch: 0522-481447
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21 Ruinerwold.
Foto: Petra Hessels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taxatiemiddag van antiek en curiosa bij De Karstenhoeve

Benieuwd of u iets van waarde in huis heeft? Of heeft u antiek of curiosa dat u misschien wilt laten veilen? Zaterdagmiddag 2 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om deze spullen te laten taxeren door taxateur dhr. Enno de Boer. Met zijn jarenlange ervaring kan hij u alles vertellen over o.a. goud- en zilverwerk, schilderijen, serviesgoed, klokken etc.

En natuurlijk niet onbelangrijk: wat de waarde ervan is. Deze goederen kunt u (eventueel) gelijk inbrengen voor de antiek-en curiosaveiling op zaterdag 6 april. Er wordt bekeken of het geschikt is voor de veiling en in onderling overleg wordt er een minimumprijs bepaald. Het is uiteraard ook mogelijk goederen direct voor de veiling aan te bieden.

De taxatie is gratis, aanmelden is niet nodig en gaat op volgorde van binnenkomst.
Voor info: info@karstenhoeve.nl, of telefonisch: 0522-481447
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21 Ruinerwold.
Foto: Petra Hessels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *