Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, wordt er vanuit het Huus met de Belle in Echten een prachtige dauwtrapwandeling onder leiding van een gids georganiseerd. Om 6.00 uur is het vertrek van de wandeling die door de mooie omgeving van Echten zal gaan. Tijdens de wandeling hoort u allerlei wetenswaardigheden over de omgeving.

Onderweg is er een pauze bij de Noaberhoeve, een mooie biologische zorgboerderij, waar u de gelegenheid krijgt om een rondleiding over het bedrijf te volgen en even kunt bijkomen onder genot van koffie/thee en een krentenbolletje. Na de wandeling die ongeveer 10 km zal zijn, staat er in de Olde Karke een heerlijk ontbijtbuffet klaar en kan er gezellig worden nagepraat. Kosten van de wandeling zijn inclusief het ontbijt 12,50. Aanmelden is verplicht en kan uiterlijk tot dinsdag 16 mei door een mailtje te sturen naar: huusmetdebelle@gmail.com.