De organisatie van het Huiskamerfestival Zuidwolde is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw, feestelijke, editie van het festival. Op zondag 17 november vindt namelijk de 5e editie plaats van het gratis toegankelijke festival en dat mag gevierd worden!

Voor deze jubileumeditie is de organisatie op zoek naar foto’s van de voorgaande jaren. Heb jij nog foto’s op je telefoon staan uit 2018 of misschien op je camera uit de editie van 2022? Mail ze dan naar huiskamerfestivalzuidwolde@gmail.com en wie weet zie jij je foto straks wel terug in een kleurrijke expositie!
Ook is de organisatie nog op zoek naar huiskamers uit Zuidwolde die dit jaar mee willen doen. Er hebben zich al heel veel muzikanten aangemeld maar zijn nog op zoek naar een plek waar ze hun muziek ten gehore kunnen brengen!
Wil je meer weten over het inleveren van foto’s of wil je je huiskamer aanmelden?
Kijk op www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl voor meer info en aanmelden.