Op zondag 7 juli 2024 wordt Faliebergbos in Zuidwolde het unieke decor van een dag vol theater. Samen met het Tonckensdierenpark is er het festival ‘Stikkels & Prikkels’ met vele optredens, van cabaret tot muziek, van theater tot jongleur, een programma vol vermakelijke acts voor jong en oud.

Ook zijn er leuke workshops te volgen, op het gebied van natuur en kunst. Wat te denken van een knikkerbaan ontwerpen van afvalmaterialen of een workshop over de prikkels en stikkels in het bos? Ook volwassenen kunnen creatief aan de slag met materialen uit het bos.

Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens, met o.a. Indonesische hapjes van foodtruck Le Baoski, een ijskraam, maar ook hapjes uit allerlei windstreken gemaakt door inwoners van Zuidwolde, naast natuurlijk het aanbod van camping De Entekoele. Het Falieberg Festival is voor jong en oud, voor Zuidwoldigers, maar uiteraard ook voor theater- en muziekliefhebbers uit de omgeving en van verder weg.

De hele dag optredens
De optredens vinden plaats tussen de bomen van het Faliebergbos. Op 3 verschillende plekken vinden tussen 11.00 en 17.00 uur doorlopend voorstellingen plaats. Tussendoor is er volop gelegenheid om te genieten van de groene omgeving, een drankje en een hapje, en natuurlijk de gemoedelijke zoals bekend van voorgaande theaterkuilvoorstellingen.

Artiesten
We werken nog aan het programma met een variatie aan muziek, cabaret, theater en andere acts. Deze artiesten kun je in ieder geval verwachten: muzikant/zanger Bert Hadders, Theater MEST, Ruth’s Theaterhut, Boerenblond 2.0, Living Statues Erna Wissink en Cisca Den Uijl en popkoor Just Fun.