Ondernemersvereniging Zuidwolde en Zakenclub Plein-Zuid zijn dit jaar de organisatoren van de Open Bedrijvendag De Wolden. Op het bedrijventerrein in Zuidwolde kunnen ondernemers op zaterdag 2 november hun deuren openzetten om inwoners en collega-ondernemers te laten kennismaken met hun bedrijf, producten en diensten. De Open Bedrijvendag is van 12.00 tot 16.00 uur en voor bezoekers gratis toegankelijk.

Ook voor zzp’ers komen er mogelijkheden om zich op een locatie op het bedrijventerrein te presenteren. Voor de deelnemende bedrijven is er aan het einde van de dag een gezellige borrel en barbecue. Bedrijven die willen meedoen kunnen zich nu al aanmelden via e-mail obd@ovzuidwolde.nl. Dan volgt alle informatie over de mogelijkheden en kosten.
Meer over het programma van de Open Bedrijvendag volgt t.z.t. op de website van beide ondernemersverenigingen en in een Open Bedrijvendagkrant die huis-aan-huis verspreid wordt. Volg ook de Facebookpagina openbedrijvendagzuidwolde.