Sportliefhebbers, markeer zaterdag 13 juli in uw agenda, want het Beach Event Ruinerwold komt eraan! Dit spannende en gezellige evenement, georganiseerd door TC ’t Wold en VCR Ruinerwold, belooft een dag vol sportief plezier op het prachtige “Albert Kleis Strand” en “Playa del Jan Kleis”. Vanaf 9:00 uur kun je genieten van zowel beachtennis als beachvolleybal op één locatie. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het Beach Event Ruinerwold heeft voor ieder wat wils.

Sportief programma
De tenniswedstrijden worden gespeeld in twee klassen: Topklasse en Recreatieve klasse. In de Topklasse (speelsterkte t/m 7) nemen de meer ervaren tennissers het tegen elkaar op, terwijl beginners en niet-tennissers (speelsterkte 8 of 9) welkom zijn in de Recreatieve klasse. Tennis wordt gespeeld in teams van twee personen, zonder onderscheid tussen heren en dames.
Voor beachvolleybal bestaan de teams uit drie personen, waarvan minimaal één dame. Teams mogen groter zijn, maar spelers moeten dan rouleren. Ook wordt van de teams verwacht dat ze een scheidsrechter en teller leveren. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar voor tennis en 12 jaar voor volleybal.

Inschrijven en kosten
Wil je meedoen? Schrijf je dan uiterlijk 6 juli in via onze website: beacheventruinerwold.nl. De kosten voor beachtennis bedragen € 5,00 per persoon, terwijl de bijdrage voor beachvolleybal € 15,00 per team is. Deze kosten worden op de dag zelf contant betaald. Rackets, ballen en andere materialen zijn op locatie aanwezig.

Kom kijken en geniet!
Ben je niet zo sportief maar wil je toch deel uitmaken van de gezelligheid? Toeschouwers van alle leeftijden zijn van harte welkom! Er is muziek, een verloting, en een breed aanbod aan drankjes en versnaperingen. De parkeerplaats naast TC ’t Wold en achter de sporthal wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een zomers strandparadijs.

Let op: vanaf woensdagavond 19:00 uur kunnen auto’s hier niet meer parkeren. Alternatief parkeren kan bij de ijsbaan.
Mis deze geweldige kans niet om een dag vol sport, plezier en gezelligheid te beleven. Tot ziens op het Beach Event Ruinerwold 2023!