Op zaterdag 13 juli 2024 vindt in het Zuidwolde, de jaarlijkse Kar Ga Door Zuidwolde Fair plaats. Dit historische evenement transformeert Zuidwolde tot een levendige en nostalgische ontmoetingsplaats, compleet met een parade van historische voertuigen zoals oldtimers, tractoren en paardenrijtuigen.

Historische Voertuigen en Unieke Handkarren
Bezoekers kunnen genieten van een indrukwekkende verzameling oude Drentse voertuigen en een unieke collectie handkarren van museum De Wemme. De deelnemers dragen historische outfits die de sfeer van vervlogen tijden doen herleven.

Lifestyle en Streekproducten
Op de fair presenteren tientallen standhouders hun beste lifestyleproducten, streekproducten, kunst en ambacht. Van handgemaakte sieraden en kleding tot lokale delicatessen en decoraties, er is voor ieder wat wils.

Gezelligheid en Sfeer
Het evenement wordt opgeluisterd door live muziek en diverse foodtrucks. Bezoekers genieten van gratis toegang tot een dag vol gezelligheid, ontdekking en historische vermaak.

Oproep aan Standhouders
Passie voor lifestyle, streekproducten of kunst & ambacht? Dit is de perfecte gelegenheid om je producten te presenteren en een breed publiek te bereiken. Meld je aan om deel uit te maken van dit unieke evenement en help mee Zuidwolde historisch op de kaart te zetten.

Inschrijvingen
Geïnteresseerde standhouders kunnen zich inschrijven via de website: Inschrijven Kar Ga Door Zuidwolde Fair. Voor meer informatie, bezoek de website www.kargadoorzuidwolde.nl