Op zaterdag 6 juli organiseert Curiosa de Vlinder uit Dedemsvaart samen met Theaterschuur Linde: ZomerGoed! Een gezellige Landgoed Fair & kleinschalig Festival in Linde. De entree is gratis! De Fair start om 10 uur in de boomgaard van Landgoed Linde, hier tref je een keur van standhouders met o.a.kunst, boeken, brocante, curiosa, keramiek, streekproducten, vintage en nog veel meer.

Kom genieten, heerlijk struinen, luisteren naar dichters en verhalenvertellers en drink een kop koffie of thee met een taartje op een hopelijk zonnig terras. De Landgoed Linde Fair sluit om 17 uur. Voor info zie @curiosadevlinder.com Om 10 uur begint bij theaterschuur Linde het festivalprogramma met muziek en taalplezier. Muzikanten, dichters en schrijvers treden afwisselend op in de tuin van Theaterschuur Linde en in de boomgaard op de Fair. Ook kun je een natuurwandeling, muzische wandelingen of een wildplukwandeling maken en onderweg genieten van de natuur van het omringende bosgebied van Landgoed Linde. Er zijn kinderactiviteiten, kindervoorstellingen door Spekkies met Prik en workshops voor kinderen. Theatergroep de Bende van Mina Koes speelt om 17 uur bij het Dorpshuis het wagenspel Figaro de Barbier van Suthwalda. Voor het volledige programma zie @theaterschuurlinde.nl Parkeren: Dorpshuis Linde, Linderweg 24. Het adres van ZomerGoed: Linderweg 4 en 5. Foto: Henk Sieders